DIRDIVING4ALL.ORG

THE DIRDIVING4ALL NETWORK

Een paar maanden geleden ben ik begonnen om mijn huidige duikmaterialen aan te passen of te vervangen voor DIR materialen. Omdat mijn budget niet zo groot is moet ik soms wat creatief zijn, wellicht is deze blogpost een aansporing voor anderen om toch een mogelijkheid te vinden om om te schakelen. Ook zijn er bepaalde keuzes niet zo goed bevallen, ook dit zal ik vermelden om een zo'n objectief mogelijk beeld te scheppen.

Ik ben begonnen met het aanschaffen van Scubapro Jetfins, deze heb ik via een advertentiesite gevonden voor een redelijke prijs, de jetfins waren reeds voorzien van rvs veren met caveline aan de binnenkant(eddy van vliet), de siliconenslang die om de rvs veren zaten waren versleten, ik heb bij Eddy van Vliet nieuwe nylon beschermingen erop laten zetten, Ik ben nu in het bezit van originele jetfins met de juiste rvs veren voor €90,- Top! ik ben er erg blij mee en weer een stukje dichter bij mijn eigen DIR configuratie.Dit was het voor deze week volgende week post ik een nieuw avontuur ;) ,
grz Marcel

Weergaven: 237

Opmerking

Je moet lid zijn van DIRDIVING4ALL.ORG om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van DIRDIVING4ALL.ORG

© 2024   Gemaakt door DIRDIVING4ALL-HQ.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden