DIRDIVING4ALL.ORG

THE DIRDIVING4ALL NETWORK

DIVE EXPLORER

Inside DIRDIVING4ALL.ORG we know 4 kind of sport divers.
Where all levels are able to join our dive projects.

1. RECREATIONAL EXPLORER   
6 op elkaar aansluitende workshops .
Ontworpen om recreative duikers team duikers te laten worden.
Deze workshop zijn zowel voor backmout als voor sidemount duikers te volgen.
Read more....

2. DEEP EXPLORER
     2 op elkaar aansluitende diep duikopleidingen brengen de duikkennis op het hoogst haalbare niveau voor deep teamduikers.
    Zowel voor OC backmout duikers als voor sidemount getrainde (a)PSCR duikers.

3. CAVE EXPLORER
     2 op elkaar aansluitende cave duikopleidingen brengen de duikkennis op het hoogst haalbare niveau voor team cave duikers.
    Zowel voor OC backmout duikers als voor sidemount getrainde (a)PSCR duikers.

4. REBREATHER EXPLORER.
     2 op elkaar aansluitende rebreather duikopleidingen brengen de duikkennis op het hoogst haalbare niveau voor team rebreather duikers.


Tezamen noemen we dit DIVE EXPLORERS

RECREATIONAL EXPLORER:

Een recreational duiker verkend net zo graag als de meest ervaren dive explorer op zijn niveau. Duikt in zijn comfortzone net zo goed en is continu bezig zijn horizon op het gebied van duiken te verbreden.

Om deze horizon te verbreden moet deze duiker kwalitatief gezien zo hoog mogelijk getraind teamduiker zien te worden. Dat niveau kan alleen bereikt worden door middel van een goede trainer/instructeur die in staat is je alle benodigde leermomenten zo fundamenteel en effectief als mogelijk aan te leren. En er voor moet zorgen dat jij het meest hoog haalbare niveau kan behalen.

Op recreational niveau doen we dit door middel van workshops. De workshops zijn modulair opgebouwd en beginnen bij het begin, vintechnieken en trim. Na deze workshop heeft u de tijd om samen met uw team of iemand uit de community te trainen. Als u de skills dan beheerst kunt u verder gaan met de volgende workshop. Door deze methode kunt u uw skills op het hoogste niveau krijgen en super relaxed verder gaan en daar door niet nog heel veel extra aandacht moet geven aan de eerder geleerde skills in een vorige workshop.

© 2022   Gemaakt door DIRDIVING4ALL-HQ.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden